Bankiet
Bankiet uroczysty, wystawny obiad lub kolacja dla większej ilości osób, wydany dla uczczenia ważnego wydarzenia.
Bankiet I
Przekąski zimne:
- Sałatka z grillowaną piersią kurczęcą
- Sałatka brokułowa
- Pasztet podany na kiełkach rzodkiewki
- Babeczki faszerowane sałatką śledziową
- Paszteciki mięsne
- Wybór koreczków
- Tartinki na krakersach i pieczywie
- Dodatki (pieczywo, sosy do przystawek)
Słodkości:
- Mini croissant z różnym nadzieniem
- Ciasta (różne rodzaje)
Napoje zimne i gorące:
- Kawa, herbata, dodatki – bez ograniczeń
- Woda z cytryną (250 ml/os.)
- Soki owocowe (250 ml/os.)
Cena netto: 40 zł/os.
Bankiet II
Przekąski zimne:
- Sałatka z grillowaną piersią kurczęcą
- Pałki z kurczaka faszerowane
- Półmisek mięs pieczonych własnego wyrobu
- Sałatka tortellini
- Pasztet podany na kiełkach rzodkiewki
- Babeczki faszerowane sałatką śledziową
- Pasztecik mięsny
- Wybór koreczków
- Tartinki na krakersach i pieczywie
- Ogóreczki małosolne, świeże warzywa
- Dodatki (pieczywo, sosy do przystawek)
Dania gorące:
- Krem groszkowy
- Polędwiczki w sosie borowikowym
- Ziemniaczki zasmażane w ziołach
- Ryż curry
- Sałatka z młodej kapusty
Słodkości:
- Mini croissant z różnym nadzieniem
- Ciasta (różne rodzaje)
Napoje zimne i gorące
- Kawa, herbata, dodatki – bez ograniczeń
- Woda z cytryną
- Soki owocowe
Cena netto: 65 zł/os.
Stawka obejmuje dostarczenie potraw, napojów i zastawy stołowej oraz obsługę kelnerską. Stawka obowiązuje przy ilości osób nie mniej 100. W przypadku ilości osób poniżej 100 (nie mniej niż 20) doliczany jest serwis w kwocie 100 zł netto.
Podane ceny nie zawierają VAT.