Bufet kawowy
Bufet kawowy to poczęstunek stosowany podczas konferencji, szkoleń i spotkań biznesowych. Jego podstawowym celem jest wypełnienie przerwy pomiędzy poszczególnymi, merytorycznymi częściami spotkania. Dobrze przygotowany poczęstunek kawowy pozwoli na nabranie sił oraz na nawiązanie relacji biznesowych i personalnych pomiędzy uczestnikami a także podniesie prestiż spotkania .
Bufet kawowy I
- Kawa i herbata w termosach
- Cukier biały/brązowy, mleczko, śmietanka,
- Ciasteczka kruche (100 g/os.)
- Koszt netto: 7 zł/os.
Bufet kawowy II
- Kawa i herbata w termosach
- Cukier biały/brązowy, mleczko, śmietanka
- Ciasteczka kruche (100 g/os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Soki owocowe (250 ml/os.)
- Koszt netto: 11 zł/os.
Bufet kawowy III
- Kawa i herbata w termosach
- Wybór herbat (różne smaki)
- Cukier biały/brązowy, mleczko, śmietanka
- Ciasta – różne rodzaje (100 g/os.)
- Kącik słodkości – tartaletki owocowe, muffinki, rogaliki croissant (100 g/os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Soki owocowe (250 ml/os.)
- Koszt netto: 15 zł/os.
Stawka obejmuje obsługę, dostarczenie potraw i napojów oraz sprzętu niezbędnego do wydawania, a także zapewnienie zastawy stołowej w niezbędnych ilościach, serwis sprzątający po wykonaniu usługi i dekoracje stołów. Stawka obowiązuje przy ilości osób nie mniej 100. W przypadku ilości osób poniżej 100 (nie mniej niż 20) doliczany jest serwis w kwocie 100 zł netto.
Podane ceny nie zawierają VAT.