Lunch
Lunch to szybki, lekki posiłek spożywany w trakcie krótkiej przerwy obiadowej. Może stać się dopełnieniem spotkania biznesowego lub konferencji . Lunch serwowany jest na stojąco, w formie szwedzkiego bufetu, albo -serwowany do stołu. Zapewniamy pełna obsługę: wypożyczenie zastawy, przygotowanie szwedzkiego stołu oraz serwis sprzątający.
Lunch I
Dania gorące:
- Krem brokułowy
- Karczek pieczony podany z sosem pieczarkowym, ziemniaczkami puree i bukietem surówek
Napoje:
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowy (250 ml/os.)
Deser:
- Ciasto - różne rodzaje (100 g/os.)
Koszt netto: 23 zł/os.
Lunch II
Sałatki:
- Sałatka z grillowaną piersią z kurczaka
- Sałatka brokułowa
Dania gorące:
- krem brokułowy
- Polędwiczki grillowane , ziemniaczki zasmażane w ziołach, zestaw surówek
Napoje:
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowy (250 ml/os.)
Deser:
- Ciasto - różne rodzaje (100 g/os.)
- Owoce (100 g/os.)
Koszt netto: 31 zł/os.
Lunch III
Sałatki:
- Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
- Sałatka z makaronem ryżowym
Danie gorące:
- Gołąbki domowe w sosie pomidorowym, ziemniaki puree
- Krokiety z barszczem czerwonym
Napoje:
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowy (250 ml/os.)
Deser:
- Ciasto - różne rodzaje (100 g/os.)
Stawka obejmuje obsługę (do 3 h), dostarczenie potraw i napojów oraz sprzętu niezbędnego do wydawania, a także zapewnienie zastawy stołowej w niezbędnych ilościach, serwis sprzątający po wykonaniu usługi i dekoracje stołów. Stawka obowiązuje przy ilości osób nie mniej 100. W przypadku ilości osób poniżej 100 (nie mniej niż 20) doliczany jest serwis w kwocie 100 zł netto.
Podane ceny nie zawierają VAT.