MENU TRADYCYJNE 130 zł/os
OBIAD:
Rosół z makaronem
Rolada wieprzowa, pieczeń w ziołach, faszerowane pałeczki z kurczaka,
kluski białe/ tarte
kapusta biała z koperkiem,
kapusta czerwona,
buraczki,
ciemny sos
DESER:
Kawa/ herbata
Pucharek lodowy
ZIMNA PŁYTA:
Deska pieczonych mięs: schab faszerowany boczkiem, pieczeń rzymska,
deska szynek, deska serów,
tymbaliki z kurczakiem i szynką
jajka faszerowane na sosie tatarskim,
sałatka grecka,
sałatka z kurczakiem,
śledzie po wiejsku, kuleczki rybne,
marynaty,
pieczywo, masło
KOLACJA I:
Barszczyk czerwony
Cordon blue/ szaszłyki
Ziemniaczki pieczone z cebulką/ frytki,
surówka z kapusty pekińskiej
KOLACJA II:
Wołowina po burgundzku
KOLACJA III:
flaczki