Get Adobe Flash player

MENU TRADYCYJNE 130 zł/os 

OBIAD:

Rosół z makaronem
Rolada wieprzowa, pieczeń w ziołach, faszerowane pałeczki z kurczaka,
kluski białe/ tarte
kapusta biała z koperkiem,
kapusta czerwona,
buraczki,
ciemny sos

DESER:

Kawa/ herbata
Pucharek lodowy

ZIMNA PŁYTA:

Deska pieczonych mięs: schab faszerowany boczkiem, pieczeń rzymska,
deska szynek, deska serów,
tymbaliki z kurczakiem i szynką
jajka faszerowane na sosie tatarskim,
sałatka grecka,
sałatka z kurczakiem,
śledzie po wiejsku, kuleczki rybne,
marynaty,
pieczywo, masło

KOLACJA I:

Barszczyk czerwony
Cordon blue/ szaszłyki
Ziemniaczki pieczone z cebulką/ frytki,
surówka z kapusty pekińskiej

KOLACJA II:

Wołowina po burgundzku

KOLACJA III:

flaczki