OBIAD:
Rosół z makaronem
Rolada wołowa, pieczeń cielęca, udka z kurczaka,
kluski białe/ tarte, ziemniaki,
kapusta biała z koperkiem, kapusta czerwona,
colesław,
buraczki,
ciemny sos, sos kurkowy
DESER:
Kawa/ herbata
Lody waniliowe z musem malinowym
ZIMNA PŁYTA:
Deska pieczonych mięs: polędwiczki z boczkiem, galantyna, schab faszerowany
deska szynek, deska serów,
tymbaliki z kurczakiem i szynką
jajka faszerowane na sosie tatarskim,
sałatka gyros lub sałatka z kurczakiem,
sałatka z makaronem ryżowym,
sałatka grecka, łososiowe zawijańce,
śledzie po wiejsku, kuleczki rybne,
ozory w galarecie/pstrąg w galarecie,
pieczywo, masło
KOLACJA I:
Krem borowikowy
Cordon blue/ kieszonki faszerowane szpinakiem i mozzarellą,
ziemniaczki pieczone, frytki
zestaw surówek
KOLACJA II:
Żurek w misach chlebowych
KOLACJA III:
Wieprzowina w porach z grzankami lub danie meksykańskie z grzankami